YOGA WORKSHOPS

 

Zondag 25 maart zal yoga-docent Petri Barten van yogastudio Hathi in Eindhoven een yogales en lezing verzorgen rondom het thema: Chakra's, de energiecentra in ons lichaam.
Een hele interessante ochtwnd die je meer inzicht zal gaan geven in wat yoga voor je kan betekenen.
De ochtend begint om 10.00 uur en zal rond 12.30 uur afgelopen zijn.
Kosten bedragen 22,50 euro inclusief koffie,thee,sapje en iets lekkers.

Zaterdag 7 april
Yogadag met Maarten van Otterdijk

Vanaf 10 uur ben je welkom voor een kop thee en kun je kennis maken met Maarten
Maarten begint om 10.30 uur met een pranayamales; een serie ademhalingsoefeningen, die voortvloeien in een meditatie.
Na een kop thee neemt hij je mee op de mat voor een asanales die raakvlakken heeft met Sivanda-yoga (komt voort uit hatha yoga) van 75 minuten.

Tijdens de lunch serveren wij soep en brood.
We gaan naar buiten voor een korte wandeling waar we de aandacht richten op de ademhaling om zo tot een meditatief bewegen te komen.

Middels een korte lezing laat Maarten je kennis maken met het 8-voudig pad van Yoga waarna je onder het genot van een kop thee hem nog vragen kunt stellen.

De dag wordt afgesloten met een Yoganidra les waar je in totale diepe ontspanning kunt komen, op het raakvlak van waken en slapen, begeleid door de zeer prettige stem van Maarten

De kosten voor deze workshop bedragen 55 euro incl koffie,thee,soep en iets lekkers.

 

Zondag 8 april  Yin yoga met Karina    Lentekriebels - Een detox yin yoga ochtend.

Kom uit de winter blues en laat je energie weer stromen zodat je fit de lente ingaat.

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer (3 – 5 minuten) vasthoudt. Door het minuten lang vasthouden van de stretch houdingen, wordt het bindweefsel in je lichaam gestimuleerd. Dit bindweefsel wordt zo gestimuleerd dat het vocht aantrekt. Rondom je pezen en gewrichten zorgt dit ervoor dat je soepeler kan bewegen, maar ook het bindweefsel in andere delen van je lichaam wordt gestimuleerd waardoor de energie banen die daarin lopen optimaal kunnen stromen en waardoor energie blokkades opgelost kunnen worden. Je voelt je fitter energieker, maar ook veroudering en degeneratie wordt hierdoor tegengegaan,.

Deze ochtend gaan we de energie kanalen stimuleren die verbonden zijn met de lever en de nieren. Het stimuleren van de lever zorgt voor een detox effect en het stimuleren van de nieren zorgt voor meer vitaliteit.

De ochtend is geschikt voor iedereen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring met yoga te hebben.

Aanvang: 10.00 – 12.00 uur

Kosten: 17,50

 

meer info of inschrijving ga je naar Contact